News Flash:

BOMBA! Dragomir risca 12 ani de inchisoare!

19 Octombrie 2014
591 Vizualizari | 0 Comentarii
mitica dragomir
Dupa condamnarea lui Marian Iancu, un alt greu din fotbal poate ajunge in spatele gratiilor pentru 12 ani! 
Procurorii au finalizat ancheta in dosarul drepturilor TV, una dintre cele mai complexe cauze instrumentate in ultima vreme. Oamenii legii sustin ca inculpatul Dragomir Dumitru, profitind de calitatea sa de presedinte al LPF, a creat, in paralel cu circuitul licit de vanzare (prin negociere directa) a drepturilor de televizare catre SC R. SRL, un circuit ilicit – fictiv, apt sa creeze confuzia cu cel licit, in scopul delapidarii sumei de 3.000.000 de euro din patrimoniul LPF, anunta Ring.
"Dumitru Dragomir a inserat in circuitul fictiv un contract de intermediere (care atesta o activitate neconforma cu realitatea – desfasurarea unor activitati de identificare pe piata a unui cumparator) cu societatea administrata de inculpatii Corbu Mihai si Radu Arhire Alexandru Madalin. in baza contractului de intermediere, inculpatul Dragomir Dumitru a obtinut aprobarea platii de catre AGA a LPF a unui comision de 5% din pret catre societatea administrata de inculpatul Corbu Mihai, cunoscind ca aceste servicii nu au fost prestate", rezulta, printre altele, din ancheta.
Astfel dupa ce rechizitoriul va fi gata, Dumitru Dragomir va ajunge in fata instantei de judecata impreuna cu un masiv lot de peste 40 de inculpati. In aprilie, Dragomir a fost retinut pentru 24 de ore, fiind pina acum cercetat sub control judiciar.
"Dosarul s-a finalizat. A iesit si expertiza contabila, acum lucram la rechizitoriu. Am ajuns la pagina 700, dar mai avem de lucru. Cred ca trecem de 1.000 de pagini. O sa fie trimisi in judecata toti inculpatii, inclusiv Dumitru Dragomir. Sunt multe relatii comerciale analizate. A fost un intreg «copac» de fapte si trebuie analizate fiecare in parte. Dumitru Dragomir va fi trimis in judecata exact pentru ce a fost acuzat: delapidare, spalare de bani si, probabil – sa vedem –, evaziune. Risca, pentru delapidare – de la 2 la 7 ani, pentru spalare de bani – de la 3 la 12 ani, iar pentru evaziune – de la 2 la 8 ani”, a declarat unul dintre anchetatori pentru Ring.
Dumitru Dragomir nu crede ca poate fi bagat la inchisoare dupa ancheta DNA si asteapta dosarul instrumentat de procurori. "Trebuie vazut ce au zis expertii: si aia, si aia! Pe mine nu m-au chemat niciodata anchetatorii, retineti, niciodata. E obligatoriu sa-mi arate expertiza contabila. E obligatoriu, spune legea. Daca eu nu sunt de acord cu expertiza lor, fac obliectiuni. Ce spun ei acolo in expertiza nu ma lezeaza pe mine, intrucat eu nu am fost administratorul Ligii, n-am fost nici contabil sef si nici contabil. Eu nu am nici o legatura cu firmele alea fantoma de care spuneti ca vorbesc anchetatorii. Ei au gresit dandu-mi 24 de ore si acum nu stiu ce sa faca", a declarat Dumitru Dragomir. sursa: Sport.ro

marian iancu dumitru dragomir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 34 queries | Mysql time :0.051853 (s)