News Flash:

BOMBA! Bogdan Stelea si Mirela divorteaza

14 Aprilie 2014
760 Vizualizari | 0 Comentarii
Mirela i Bogdan Stelea
Insă niciunul dintre cei doi nu doreşte să ofere declaraţii suplimentare cu privire la motivele care au dus la această situaţie. 
"Nu a fost o decizie uşoară. Nu dorim să dezbatem acest subiect pentru că niciodată nu am făcut un spectacol public din viaţă noastră de cuplu. Am hotărat să divorţăm de comun acord după şase ani de căsnicie şi vom aprecia mereu momentele frumoase petrecute împreună. Ne despărţim ca prieteni şi ne vom respecta pentru totdeauna", se arată în comunicatul remis, astăzi, Libertatea şi semnat de Mirela Stelea şi Bogdan Stelea.
Mirela şi Bogdan Stelea s-au căsătorit civil în 2008, iar neînţelegirile dintre ei s-au făcut simţite încă de la început. Ba chiar, pană să ajungă în faţa altarului, în 2010, mai multe zvonuri cu privire la divorţul lor s-au făcut auzite atat în cercul de prieteni, cat şi în presă.
De altfel, neînţelegerile au fost cele care au făcut ca nunta să aibă loc la doi ani distanţă de căsătoria civilă.
Mirela, în varstă de 35 de ani  şi Bogdan, de 46 de ani sunt căsătoriţi de şase ani şi sunt împreună din 2006. Fostul portar stelist a mai fost căsătorit, cu Diana, iar din primul mariaj are şi un copil, pe Bogdan Stelea Jr (23 de ani), care este tot fotbalist ca tatăl său. Click.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0853 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024261 (s)