News Flash:

BOMBA! Anghel Iordanescu, probleme cu un cunoscut clan interlop din Bucuresti

18 Noiembrie 2014
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
Anghel Iordanescu a avut probleme cu un cunoscut clan interlop din Bucuresti.

Anghel Iordanescu era, acum cativa ani, in cautarea unui imobil intr-o zona ultra-centrala pentru fiul sau, Edi. Antrenorul a pus ochii pe o vila din carterul Aviatiei, pe care a evaluat-o la aproximativ 400.000 de euro.

Dupa cateva zile statea la masa cu doi intermediari, care de fapt erau membrii unui celebru clan interlop. Acestia au venit la negocieri cu copia unor acte false, dupa care, profitand de faptul ca imobilul era inchiriat, i-au facut Generalului un tur prin viitoarea lui casa. Infractorii au angajat chiar si un om al strazii, pe care l-au imbracat la patru ace si pe care i l-au prezentat antrenorului ca fiind adevaratul proprietar al vilei, scrie Wowbiz.ro.

Norocul lui Iordanescu a fost ca notarul la care cele doua parti au mers pentru perfectarea tranzactiei a mirosit ca ceva nu este in regula. A verificat cu atentie hartiile si si-a dat seama ca cei care erau in fata lui nu erau cu adevarat proprietarii casei. Imediat a chemat politia, insa interlopii deja se facusera nevazuti.

anghel iordanescu imobil edi intermediari clan interlop negocieri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006619 (s)