News Flash:

Blaga anunta ca PNL renunta la lantul uman de vineri

10 Iunie 2015
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
home httpd vhosts www bzt ro html public upload photos 161 blaga bmp
PNL renunta la lantul uman care ar fi urmat sa fie organizat vineri la Palatul Parlamentului, in conditiile in care in aceeasi zi si la aceeasi ora PMB a aprobat si un miting al PSD, a anuntat Vasile Blaga, spunand ca liberalii nu vor sa fie parte la manifestatii ca in anii '90.
Decizia a fost anuntata miercuri, de copresedintele PNL Vasile Blaga, in urma sedintei Biroului Permanent National al PNL.
El a spus ca liberalii au decis sa renunte la organizarea ”lantului uman” care urma sa aiba loc la Palatul Pasrlamentului, vineri, in ziua dezbaterii motiunii de cenzura in Parlament, hotararea fiind luata in conditiile in care marti Primaria Capitalei a emis autorizatie de miting si pentru PSD, pentru aceeasi zi, acelasi loc si aceeasi ora.
”Nu dorim sa fie incidente si nu dorim sa fim partasi la evenimente ca acelea din iunie 1990 pentru ca, din toate informatiile pe care le aveam, ne asteptam la acest lucru”, a spus Blaga, in urma sedintei BPN al PNL.
PNL primise de la Primaria Capitalei autorizatie pentru organizarea unui miting la Palatul Parlamentului, vineri, cand Parlamentul va dezbate motiunea de cenzura a liberalilor.
Marti seara, Vasile Blaga spunea, la Gandul Live, ca liberalii au avut parte de o ”surpriza”, constatand ca Primaria Capitalei a aprobat si organizarea unui miting PSD in aceeasi zi, la aceeasi ora si in acelasi loc.
"Surpriza la Primaria Generala a Capitalei: doua mitinguri, au venit si pesedistii. Si atunci apuca-te si imparte in doua cercul din jurul Parlamentului, pe partea dinspre Academie cei care ne sustin pe noi si proiectul nostru, pe partea cealalta ei. Incredibil. Spre Parcul Izvor, PSD-ul, asa a zis domnul Oprescu, si noi pe partea cealalta. Asta este Victor Ponta. (...) Pe de o parte ne ameninta, sa incerce sa-i timoreze pe cei mai slabi de inger, pe de alta parte isi trimite trupele sa faca o contramanifestatie", afirma liderul liberal.

Galerie Foto

blaga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007015 (s)