News Flash:

BILANTUL TRAGIC de la Colectiv creste de la zi la zi. O tanara internata in Germania a murit. Numarul deceselor a ajuns la 58

20 Noiembrie 2015
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea stefan
O alta tanara ranita in incendiul din clubul Colectiv a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la un spital din Capitala, numarul celor care si-au pierdut viata ajungand la 58, la trei saptamani de la producerea tragediei.
Andreea Stefan, de 28 de ani, din Ramnicu Valcea, fusese operata de catre medicii din orasul Bochum saptamana trecuta, pentru a i se pune grefe de piele.
Tanara a fost internata pe 30 octombrie, in noaptea incendiului din Colectiv, la Spitalul "Sfantul Ioan” din Bucuresti, in stare critica, cu arsuri pe jumatate din suprafata corpului si cu arsuri grave ale cailor respiratorii,
In seara de 8 noiemebrie, fata a fost transferata la Clinica pentru Chirurgie Plastica si Raniti cu Arsuri Grave, din orasul Bochum, Germania, iar ulterior a fost operata de catre medicii germani pentru a i se pune grefe de piele, potrivit unei postari din 12 noiembrie, de pe site-ul in liniedreapta.net.
"Andreea Stefan a fost operata de medicii germani la inceputul acestei saptamani (n.r. - in saptamana 9 - 15 noiembrie) pentru a i se pune grefe de piele. Pentru ea urmeaza acum o perioada destul de lunga de recuperare in care este vital sa nu apara infectii. Andreea este in continuare intubata, dar partea respiratorie evolueaza bine", se arata in postarea din 12 noiembrie de pe site-ul inliniedreapta.net.
Rude si apropiati ai Andreei Stefan au facut apel, in repetate randuri, pe reteaua de socializare si pe site-ul inliniedreapta.net, la toate persoanele care doreau si puteau sa contribuie cu sume de bani pentru recuperarea tinerei, in acest sens pe numele tatalui fetei, Coriolan Stefan, fiind deschis un cont pentru donatii.
Andreea Stefan locuia in Bucuresti si, din anul 2012, lucra ca HR Administrator la Accenture Romania.
Potrivit informatiilor de pe profiul de Facebook al Andreei Stefan, inainte de a lucra la compania Accenture Romania, aceasta a lucrat la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM), unde a fost Business Analyst.
Andreea Stefan a absolvit Facultatea de Administratie Publica a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, din Bucuresti.
Conform profilului de Facebook, Andreea Stefan era iubitoare de pisici, dovada fiind numeroasele postari cu feline, dintre care unele ii apartineau.
Tanara de 28 de ani avea, potrivit informatiilor de pe pagina sa de Facebook, o relatie cu Marvin Nicodemus, din Frankfurt ,Germania, pe care cei doi au anuntat-o reteaua de socializare in 24 aprilie 2015.
La spitale din Germania au ajuns cinci raniti din Colectiv, trei au plecat pe cont propriu, printre care si un cetatean german, iar alte doua, printre care si Loredana Darascu, au fost transferate din spitale din Capitala. Loredana Darascu a murit in 13 noiembrie, la clinica din Germania.
In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 31 de persoane, numarul victimelor ajungand, vineri, la 58.
Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa zece au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si doi in Germania.
In spitalele din Bucuresti mai sunt internate 44 de persoane ranite in incendiul din Colectiv, dintre 11 in stare critica sau grava.

andreea stefan ramnicu valcea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006760 (s)