News Flash:

Bilantul cutremurului din Japonia

1 Iunie 2015
1524 Vizualizari | 1 Comentarii
cutremur atlantic
Douasprezece persoane au fost ranite usor in timpul cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a avut loc sambata in apropierea unui arhipelag izolat din sudul Japoniei, resimtit in intreaga tara, dar care pentru ca a fost de mica adancime nu a declansat un tsunami, relateaza AP in pagina electronica.
Cutremurul cu magnitudinea de 7,8 a avut loc sambata seara in apropiere de Insulele Ogasawara, la o adancime de 678 de kilometri, potrivit Institutului american de geofizica USGS.
Seismul a fost urmat, duminica dimineata, de alt cutremur cu magnitudinea de 6,4, in largul Insulelor Izu, la nord de Insulele Ogasawara.
Epicentrul noului cutremur a fost localizat la 13 kilometri adancime si 639 de kilometri sud-est de Tokyo. El nu a fost suficient de puternic sa genereze un tsunami si nici suficient de aproape de insule pentru a provoca victime sau pagube semnificative, a declarat John Bellini, un geofizician USGS de la Golden, in Colorado. El a subliniat ca seismul este considerat un eveniment separat si nu o replica a celui de sambata.

douasprezece persoane pagina electronica seismul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006090 (s)