News Flash:

Bijuterii, rochii de gala si accesorii de lux, in noile destinatii de cumparaturi cu stil, la Iulius Mall Timisoara

5 Octombrie 2016
1428 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM 1

De la balul de absolvire la nuntă, de la spectacole de gală la seri romantice, în momentele speciale ale vieții, ținutele care îmbină eleganța și farmecul unei străluciri aparte au fost întotdeauna motiv de fascinație. O varietate încântătoare de bijuterii, rochii glamour și accesorii rafinate poate fi desoperită în noile destinații de shopping din Iulius Mall Timișoara: Valerie Boutique și magazinul Sabrini.

 

Noul magazin Sabrini este situat la parterul Iulius Mall, în vecinătatea Centrului Info, și reprezintă cea mai bună alegere pentru toți cei care doresc să admire și să achiziționeze cele mai în vogă modele de verighete și inele de logodnă sau cele mai noi colecții de ceasuri ale unora dintre cele mai cunoscute branduri internaționale: Tissot, Fossil, Guess, Calvin Klein, DKNY, Police, Michael Kors, Tommy Hilfiger și altele. Varietatea colecțiilor, rafinamentul și unicitatea pieselor vin în întâmpinarea exigenței clienților, invitați să pătrundă în universul bijuteriilor de înaltă clasă. 

 

Doamnele și domnişoarele care trec pragul Valerie Boutique, situat la etajul mall-ului, lângă Cinema City, descoperă o lume a eleganței absolute. Ținute demne de un bal princiar, strălucitoare sau subtile, în nuanțe vii, pastelate sau neutre, cu accente romantice sau cu un șarm discret constituie răspunsul perfect la dorința de fi ținta privirilor admirative. Accesoriile de lux vin să completeze oferta care satisface și cele mai rafinate gusturi. Valerie Boutique reunește branduri internaționale consacrate, precum Tarik Ediz, Pronovias, Aire Barcelona, Valerie sau Alfabeta.

 

Galerie Foto

IMTM_2_
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004882 (s)