News Flash:

Bianca Dragusanu si-a inceput ziua plangand

14 Octombrie 2017
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
biancadragusanu2
Bianca Dragusanu si-a inceput dimineata in lacrimi, dupa ce a ramas profund impresionata de povestea de dragoste a unei bunicute. Totul s-a intamplat la atelierul de creatie vestimentara al blondei.


Prezentatoare TV a povestit la un post de televiziune ca a avut parte de cateva momente de-a dreptul emotionante. Bianca a inceput sa planga dupa ce o bunicuta i-a povestit cum si-a dat seama ca sotul ei este alesul vietii sale.


"Stiti ca eu sunt foarte activa de foarte de dimineata. Acum am venit de la atelier. Am avut o programare la 9 fix. A venit o miresica, mama ei si bunica. Se marita la o luna si jumatate de cand l-a cunoscut pe ginerica. Am ramas muta de uimire. Cum sa te mariti atat de devreme? M-a vazut bunica si mi-a raspuns ca asa l-a cunoscut si ea pe bunicul si a fost ceruta de nevasta dupa 3 zile. Bunicul cunoscuse o fata la un moment dat, au trecut pe langa o groapa, ea i-a dat drumul si a trecut, l-a luat iar. Dar, cand a iesit cu bunica... Ea l-a tinut de mana, au trecut impreuna peste groapa, a doua zi au infruntat ploi, asa si-a dat bunicul seama cs ea e femeia perfects pentru el. A cerut-o de nevasts spunandu-i ca nu ii este frica, pentru ca stie ca mereu vor trece peste greutati tinandu-se de mana! Mi-au dat lacrimile cand am auzit povestea asta! Parea dintr-un roman! Parea la fel de fericita ca acum vreo 45 de ani, cand l-a cunoscut pe sotul ei. Avea o sclipire in ochi, de dragoste adevarata!", a declarat Bianca Dragusanu.

ianca dragusanu impresionata dragoste atelierul creatie vestimentara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006491 (s)