News Flash:

Bianca Dragusanu ia o DECIZIE RADICALA! Nimeni nu se astepta la asta!

27 Ianuarie 2017
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca dragusanu selfie
Recent, Bianca Dragusanu a plecat la Brasov sa urmeze o cura detox, la un centru specializat de acolo. Din nefericire, zilele pe care le planuia relaxante au devenit pline de griji. Problemele medicale vechi si parca tot mai acute si-au facut din nou simtita prezenta.
Bianca Dragusanu si sotul ei, Victor Slav, si-au rezervat cateva zile la detox, in Romania, nu prea departe de fiica lor. Ar fi trebuit sa fie o mica vacanta insa, intervalul a debutat cat se poate de prost. Inainte de a intra in programul de detoxifiere, amandoi au fost supusi unui set amanuntit de analize, pentru a se stabili daca pot suporta regimul pe baza de sucuri. Victor a trecut cu brio, insa Bianca a primit rezultatele cu infrigurare. Multe dintre valori erau in afara intervalului normal, dar rezultatele la analizele care stabilesc fierul… „Sunt la pamant”, ne-a explicat Bianca. Evident, de vina este trombofilia, o afectiune cu care se confrunta deja de ani. Coagularea sangelui este afectata si formarea de cheaguri favorizata. Iar nivelul scazut al fierului care indica o anemie cronica, are legatura cu sangele pe care il pierde. Nu o data, Bianca s-a plans ca i se intampla si atunci cand se spala pe dinti, scrie Libertatea.ro.
Nu a putut urma programul detox
Asadar, din cauza rezultatelor proaste ale analizelor, programul ei de detox a fost serios ajustat. Practic, in loc de trei zile de dieta pe baza de sucuri, Bianca a consumat sucuri doar in prima zi, alimente raw-vegan, in a doua si mancare in cea de-a treia.
In plus, din cauza problemelor, parul ii pica teribil si deja a ajuns sa se teama ca nu cumva sa cheleasca.
In aceste conditii, Bianca a luat o decizie radicala. Desi a declarat in permanenta ca parul lung e empblema feminitatii si nici nu ar concepe sa-l poarte altfel, acum, a decis sa si-l taie, cat de scurt se impune.

bianca dragusanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005984 (s)