News Flash:

Berlusconi a numit-o pe Prima Doamna a Frantei o ”mama frumoasa” a presedintelui Macron

16 Mai 2017
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
macron cu sotia
Silvio Berlusconi a comis o noua gafa la un eveniment de campanie din Monza, dupa ce a glumit cu privire la diferenta de aproape 25 de ani intre Brigitte si Emmanuel Macron. Miliardarul italian a numit-o pe noua Prima Doamna a Frantei o ”mama frumoasa” a presedintelui Macron, transmite DPA.
”Avem drept presedinte francez un tip de 39 de ani, care are totusi o experienta de munca buna si, inainte de toate, are o mama frumoasa care l-a tinut de brat de cand era doar un baiat”, a glumit Berlusconi.

Brigitte Macron are 64 de ani, in vreme ce Emmanuel Macron a devenit la varsta de 39 de ani cel mai tanar presedinte al Frantei.
Cei doi s-au cunoscut atunci cand Brigitte avea deja 39 de ani si era profesoara de teatru la Liceul Providence din Amiens.
Insa, Berlusconi nu este un strain cu privire la relatiile de dragoste dincolo de genratii, iubita sa fiind cu 49 de ani mai tanara.
De asemenea, fostul premier italian a fost judecat pentru ca a incercat sa intretina relatii sexuale cu o minora, dar magistratii l-au achitat din cauza lipsei dovezilor.

silvio berlusconi berlusconi brigitte macron
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007228 (s)