News Flash:

Benzi de circulatie in locul garajelor. A inceput marea demolare pe strada Podeanu

15 Martie 2014
696 Vizualizari | 0 Comentarii
Strada Prof. Dr. Aurel Păunescu-Podeanu din zona Stadionului „Dan Păltinişanu” din Timişoara va fi lărgită la patru benzi, a anunţat, vineri, viceprimarul Traian Stoia. In zonă a început deja desființarea garajelor care sunt ridicate pe terenul primăriei. Autorităţile locale au numărat 56 de garaje pe Podeanu şi spun că în cateva zile vor fi demolate toate. Viceprimarul Traian Stoia a afirmat, vineri, că unii dintre locuitorii de pe strada Prof. Dr. Aurel Păunescu-Podeanu au început deja să-şi demoleze de bunăvoie garajele, după ce autorităţile locale au anunţat că au decis să desfiinţeze aceste construcţii ridicate pe terenul primăriei. Unele dintre ele nici nu erau folosite ca şi garaje, pentru maşini, devenind spaţii în care proprietarii au depozitat diverse lucruri de-a lungul timpului sau chiar au strans gunoaie, scrie Tion.ro.
Stoia a declarat că garajele de pe Podeanu trebuie dăramate mai ales că se intenţionează lărgirea acestei străzi de la platoul de la stadion pană la Calea Stan Vidrighin. Luni, autoritățile sunt hotărate să intre cu buldozerele în garajele de acolo.
„Se vor face patru benzi de la stadion pană la Stan Vidrighin anul acesta. Patru benzi, piste de biciclete, locuri de parcare… Există bani prevăzuţi pentru lărgire. Pană acum s-au verificat 543 de garaje în tot oraşul. Pe Podeanu sunt 56 de garaje. Sunt ale oamenilor pe terenul primăriei. Luni se dăramă Podeanu tot, fără discuţie”, a declarat viceprimarul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0898 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012966 (s)