News Flash:

BEJ - REZULTATELE FINALE la alegerile parlamentare in judetul Timis. PSD castiga sase din cele 14 mandate din judet

16 Decembrie 2016
980 Vizualizari | 0 Comentarii
alegeri locale
Presedintele Biroului Electoral Judetean Timis, judecator Titu Berceanu, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca din cele zece mandate de deputati si patru de senatori ale judetului, in urma rezultatelor finale PSD a ramas cu patru mandate de deputati si doua de senatori, urmat de PNL cu trei mandate la Camera Deputatilor si unul la Senat, USR cu cate un mandat la Camera si la Senat, si ALDE, respectiv PMP cu cate un deputat. 
Astfel, PSD ii va trimite in Camera Deputatilor pe Calin Dobra, Alfred Simonis, Adrian Pau si pe Bianca Gavrilita. PNL va avea trei deputati, respectiv rectorul UVT, Marilen Pirtea, Ben-Oni Ardelean si Pavel Popescu. 
USR va fi reprezentat de Catalin Drula, ALDE de Marian Cucsa, iar PMP de Cornel Samartinean. 
In Senat vor merge Eugen Dogariu si Adrian Diaconu de la PSD, Alina Gorghiu de la PNL si Nicu Falcoi de la USR. 
Alegerile parlamentare din 11 decembrie au fost castigate, in Timis, de PSD, urmat de PNL, USR, ALDE si PMP, potrivit rezultatelor finale oficiale comunicate, luni dupa-masa, de Biroul Electoral Judetean Timis. UDMR s-a situat sub pragul electoral si a ramas fara niciun mandat de parlamentar in judet. 
La Camera Deputatilor, PSD a obtinut 35,42%, urmat de PNL - 25,57%, USR - 12,66%, ALDE - 5,94% si PMP - 5,69%, UDMR - 3,92% , PRU - 2,21%, ultimele doua formatiuni netrecand pragul electoral. 
La Senat se mentine ordinea partidelor, respectiv, PSD - 37,42%, PNL - 27,16%, USR - 12,34%, ALDE - 5,82% si PMP (5,61%). Sub linie au ramas si la Senat UDMR - 3,87% si PRU - 2,26%. In urma redistribuirii, ALDE si PMP nu au primit niciun mandat de senator, fostul senator (ALDE) Petru Ehegartner ramanand astfel in afara noului Parlament. AGERPRES

pnl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006393 (s)