News Flash:

Bebelus ranit in urma unui accident grav, la Timisoara

5 Decembrie 2015
1479 Vizualizari | 0 Comentarii
accident trei masini
Accident de circulatie, la Timisoara. Trei persoane au ajuns la spital din cauza unui taximetrist care nu a acordat  prioritate de trecere. Printre victime se numara si un copil de trei luni.
Potrivit politistilor, accidentul s-a petrecut pe fondul neacordarii de prioritate, intre un taximetru si un autoturism marca Kia. Taximetristul circula pe strada Martir Cernaianu, dinspre Bulevardul Cetatii spre Mehala. La intersectia cu strada Ioan Plavosin, taximetristul nu a acordat prioritate autoturismului Kia si a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului, Kia a fost proiectata intr-un Renault, care circula tot pe strada Ioan Plavosin, dinspre Bulevardul Cetatii spre strada Closca.
In urma accidentului, pasagerii din Renault, trei persoane, au fost ranite. Este vorba despre soferita in varsta de 55 de ani, pasagera care se afla in dreapta, de 30 de ani, si fiica acesteia, de trei luni. Acestea au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Din fericire, nu au suferit rani grave, scrie tion.ro.
Politistii au deschis dosar pentru vatamare corporala din culpa pe numele taximetristului. Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate in ce conditii s-a produs accidentul.

marca kia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007136 (s)