News Flash:

Bebelus mort la scurt timp dupa nastere, in Arges

8 Decembrie 2017
925 Vizualizari | 0 Comentarii
materniotatea bega

O femeie din Arges care sustine ca si-a pierdut bebelusul, dupa nastere, din cauza unei bacterii din spital, spune ca, potrivit MS, salonul in care era micutul a fost dezinfectat ”cu apa chioara”. Mai mult, expertiza de la Bucuresti va fi interpretata de spitalul in care a murit copilasul.
Povestea trista a Madalinei Badea Ciupitu a inceput in luna martie, cand a nascut un baietel la Spitalul Judetean Arges, care a murit la trei zile de la nastere. Femeia spune ca o bacterie din spital a dus la moartea bebelusului ei si acuza cadrele medicale ca nu au intervenit la timp.

“L-am nascut perfect sanatos. A fost o sarcina urmarita, am facut toate analizele. A primit nota 9 la nastere. Era totul perfect. Am vazut ca are o zgarietura la picior. De aici i-a putrezit piciorusul. Dar nu au facut nimic. Un medic mi-a zis ca daca ii incizau cangrena imediat ce a aparut, nu se mai dezvolta. Daca ii faceau antibiotic, scapa. E o bacterie luata din spital. Copilul meu nu a parasit spitalul cat a trait. Nu avea de unde. Camera de ATI era infecta, murdara si cu aparatura veche”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Madalina Badea Ciupitu.

Imediat, parintii micutului au sesizat autoritatile. A urmat un lung sir de plangeri depuse la toate institutiile, insa, la noua luni de la tragedie nicio ancheta nu a fost finalizata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005225 (s)