News Flash:

Bebelus in stare grava la spital, din cauza mamei. Aceasta a incercat sa nasca acasa

1 August 2017
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
maternitate2
Un bebelus a ajuns la spital dupa ce mama a decis sa nasca acasa. Chiar daca interventia a avut loc sub supravegherea unui medic, copilul a fost transportat la Clinica Bega din Timisoara in stare grava, fiind necesar ca acesta sa fie reanimat, scrie tion.ro.
Mama a fost asistata de un doctor la nasterea de acasa. Rezultatul insa a fost unul care a necesitat interventia salvarii si a altor medici din Urgenta. Nou-nascutul a fost reanimat, din cauza nasterii prelungite, iar ultimele interventii asupra mamei (suturile chirurgicale) au fost facute la Clinica Bega. Acum, amandoi sunt bine, internati la Maternitatea Bega.
„A ajuns copilul la noi. Este un copil de 4,6 kilograme, o nastere mai dificila. Este internat acum pe sectie. Mama a venit practic ca insotitor al copilului, la noi a avut loc sutura partilor moi. Au solicitat ambulanta pentru ca, fiind nastere mai dificila, sa nu fie probleme cu copilul. L-au adus la noi la maternitate, unde sunt toate conditiile medicale necesare”, a spus Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara.
Practic, doctorul Craina spune ca nasterea a durat mai mult, fiind un copil mare.. Nasterea a fost una naturala, nu prin cezariana. Copilul a fost reanimat intr-o prima faza. Mama este acum in salon.
Doctorii au inteles ca mama a vrut sa nasca acasa, dar nu recomanda acest lucru.
„Nu prezinta sub nicio forma conditii de siguranta, la ora actuala, o nastere la domiciliu, chiar asistata de cadru mediu sau specializat. Eu nu as recomanda nicicui sa faca un asemenea gest. Sunt spitale specializate”, a spus Marius Craina.

bebelus mama maternitatea bega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004672 (s)