News Flash:

BAUTURA UIMITOARE care te scapa de toxinele din corp. Cateva pahare sunt suficiente

5 Martie 2016
1472 Vizualizari | 0 Comentarii
suc toxine2
Consumul acestei bauturi foarte simple imbunatateste sistemul imunitar si va scapa de problemele de tract digestiv. Licoarea este bogata in vitamina A, B, C, iti va ajuta ficatul sa-si reinnoiasca celulele si iti va curata organismul. Pentru preparare, aveti nevoie de: 

lamaie, dimensiune medie 

mere potrivite 

1 bucata de ghimbir proaspat de 3-4 cm 

1 lingura de miere (optional pentru gust) 
Asadar, curatati de coaja merele, lamaia si ghimbirul si taiati-le in bucati. Puneti-le intr-un recipent si apoi folositi blenderul pentru a le amesteca pana cand veti obtine un amestec omogen. 

Pentru ca acest amestec este destul de concentrat, puteti adauga apa pentru a-l dilua, astfel incat sa puteti obtine o bautura lichida. Daca adaugati apa sa stiti ca aceasta nu-si va pierde nici gustul si nici proprietatiile, aceasta procedura se face doar pentru va fi mai usor sa o consumati. 
Puteti adauga dupa o lingura de miere, pentru a-i imbunatati gustul. Diabeticii nu trebuie sa adauge deloc miere. Cel mai bun moment al zilei in care trebuie sa se consume acest preparat este dimineata, inainte de micul dejun. 

Faceti aceasta cura timp de 15 zile pentru a face o curatare completa. Ulterior, puteti consuma permanent acest amestec pentru buna functionare a organismului, dar nu mai mult de 2-3 ori pe saptamana.


sistemul imunitar tract digestiv lamaie mere ghimbir miere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006124 (s)