News Flash:

Bautura PERFECTA pentru SLABIT si pentru reducerea colesterolului

22 Iunie 2017
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
ghimbir cu miere
Ghimbirul este utilizat ca un remediu benefic pentru sanatate inca din cele mai vechi timpuri. Are proprietati antioxidante puternice, eliminand toxinele din organism si neutralizand efectele radicalilor liberi. De asemenea, reduce riscul aparitiei cancerului, iar datorita proprietatilor sale antiinflamatoare, amelioreaza simptomele artritei.
Ghimbirul intareste sistemul imunitar, imbunatateste digestia, calmeaza migrenele, reduce greata, amelioreaza constipatia, tusea, crampele, previne formarea cheagurilor de sange, reduce nivelul de colesterol rau, stimuleaza inima si circulatia, calmeaza crampele musculare si reduce nivelul zaharului din sange. Totodata, ghimbirul ajuta la pierderea in greutate. El ofera senzatia de satietate, fiind excelent la dieta.
Iata cum se prepara un suc de ghimbir, care te va ajuta sa pierzi in greutate si va intari sistemul imunitar: Fierbe 1,5 litri de apa. Adauga 5 cm de radacina de ghimbir tocata. Apoi strecoara lichidul si sucul este gata. Pentru imbunatatirea gustului poti adauga si lamaie. Se consuma cate o cana pe zi, timp de jumatate de an. Rezultatele sunt uimitoare. Vei slabi rapid si iti vei imbunatati starea generala de sanatate, scrie sanatatea.ro. Continutul articolului este doar informativ si nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic si tratament corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

ghimbirul colesterol
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005888 (s)