News Flash:

BAUTURA MIRACULOASA care iti vindeca trupul si iti calmeaza mintea

31 Martie 2016
6990 Vizualizari | 0 Comentarii
CEAI CHAI
Ceaiul Chai este o batura uimitoare care nu numai ca iti incalzeste corpul si relaxeaza mintea, ci poate fi un medicament natural intrucat contine ingrediente care au proprietati anitioxidante deosebite. 

Pentru a prepara aceasta bautura aveti nevoie de: batoane de scortisoara, seminte de cardamom, radacina de ghimbir, cuisoare intregi, seminte de fenicul si boabe de piper negru. De asemenea, va mai trebuie lapte - de vaca sau orice lapte vegetal va place si un indulcitor - zahar, miere, nectar de agave

Mod de preparare
1. Se pun intr-o oala 6 batoane de scortisoara, ¼ cana de seminte de cardamom, 1 radacina de ghimbir decojit si ras, ¼ cana de cuisoare, ½ ceasca de seminte de fenicul si 2 linguri de boabe de piper negru cu 10 cani de apa. 

2. Apoi, puneti un capac pe oala si fierbeti ierburile si condimentele pentru aproximativ 20 de minute la foc mediu.

3. Se adauga in ceai doua cani de lapte si indulcitor dupa gust. De altfel, puteti adauga mai mult sau mai putin lapte si indulcitor pentru a obtine textura cremoasa pe care vi-o doriti. 

Beneficiile pentru sanatate ale ceaiului Chai
Ingredientele acestui ceai sunt o sursa buna de antioxidanti care lupta cu inflamatiile, trateaza problemele digestive, disconfortul respirator, proasta circulatie, hipertensiunea arteriala si regleaza glicemia.

De asemenea, stimuleaza puterea organismului de a preveni unele tipuri de cancer si vindeca ulcerul stomacal dar si ulcerele orale. 

Consumat in mod regulat, ajuta la detoxifierea organismului, dar mai ales a colonului. Este util pentru ameliorarea greturilor si a varsaturilor, calmeaza simptomele de raceala si scade febra. 

ceaiul chai proprietati anitioxidante lapte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006329 (s)