News Flash:

Bautura miraculoasa care face minuni pentru plamanii tai. Doar o ceasca este de ajuns

31 August 2016
5402 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura plamani
Numeroase studii arata beneficiile pe care le au cerealele asupra organismului uman, fiind considerate, datorita nutrientilor lor, cele mai valoroase alimente de pe planeta. Ovazul se numara printre cele mai bogate cereale, iar o bautura preparata cu ovaz, consumata timp de trei zile, ne ajuta la detoxifierea plamanilor.
Ovazul contine nutrienti importanti pentru tot organismul, cum ar fi lecitina, vitaminele A si B, proteine, aminoacizi, niacin, biotina, calciu, fier, fosfor, zinc, magneziu, iod. Este extrem de benefic pentru perioada de recuperare de dupa interventiile de stomac sau intestinale, ulcerul gastric, operatii de bila, in probleme de rinichi sau glicemie ridicata. La fel de bine trateaza si bronsitele si accesele de tuse la copii, intarindu-le semnficiativ sistemul imunitar.
In cazul adultilor, de asemenea, este extrem de eficient pentru detoxifierea plamanilor, in special dupa o raceala, curatandu-i de mucus, dar si de tutun. Asadar, va prezentam o bautura pe baza de ovaz decorticat, care detoxifica plamanii.
Ingrediente:
– O ceasca (200 ml) de ovaz decorticat
– 200 ml de apa
– 200 ml de zahar brun
Cantitatile vor fi suficiente pentru un tratament de 4 sau 5 zile.
Cum il prepari:
1. Spala bine ovazul si pune-l intr-un vas cu apa si zaharul. Pune amestecul pe aragaz si las-o la fiert pentru cateva minute.
2. Cel mai bine ar fi sa pregatiti mixtura seara si sa o lasati pana a doua zi. Dimineata, scurgeti ovazul si puneti lichidul intr-un borcan de sticla. Dati vasul la frigider.
Cum il utilizezi:
1. Pentru o perioada de 40 de zile, beti compozitia pe stomacul gol, aproximativ 30 de ml. Luati o pauza de 15 zile dupa aceasta perioada, si reluati tratamentul timp de alte 40 de zile, dimineata, pe stomacul gol.
2. Procedura va elimina tot mucusul din plamani si va va curata organul de tutun. Totodata va va intari sistemul imunitar.
Atentie! Este foarte important sa urmati cu sfintenie acest tratament, in pasii prezentati mai sus: 40 de zile in care sa beti lichidul, pauza-15 zile, iar in urmatoarele 40 de zile veti relua ritualul.

plamanii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004600 (s)