News Flash:

Bautura-minune care te scapa de toxine si te ajuta sa slabesti

26 Ianuarie 2016
2712 Vizualizari | 1 Comentarii
bautura minune
Unul dintre cele mai sanatoase alimente si o sursa importanta de energie care nu ar trebui sa lipseasca din dieta zilnica este ovazul. Ovazul cu apa consumat pe stomacul gol ajuta la slabit gratie continutului de vitamineminerale si fibre. In plus, acesta ajuta la mentinerea satietatii. Un beneficiu de care vor profita indeosebi reprezentantele sexului frumos este acela ca ovazul favorizeazapierderea in greutate in mod sanatos. De asemenea, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, este diuretic si previne retentia de apa.

Consuma ovaz cu apa pe stomacul timp de o luna ca sa slabesti. Potrivit unei retete doctorulzilei.ro, ai nevoie de o ceasca de fulgi de ovaz, un baton de scortisoara si doi litri de apa. Pune in blender fulgii de ovaz cu un pahar de apa si amesteca pana obtii o pasta omogena. Apoi poti adauga restul de apa si scortisoara. Poti adauga pentru gust si stevia rebaundiana sau doua lingurite de miere. Pune apoi la frigider ca sa ai pentru tot restul zilei. Bea un pahar de ovaz cu apa inainte micul-dejun, de pranz si de cina.

Exemplu de dieta cu fulgi de ovaz:

Mic-dejun: un pahar de ovaz cu apa, un mar si o ceasca de ceai.

Pranz: un pahar de ovaz cu apa. Salata de spanac cu sparanghel si nuci si piept de pui la gratar.

Gustare: o ceasca de ceai verde

Cina: un pahar de ovaz cu apa. Vinete la cuptor cu ssfecla rosie si zeama de lamaie. La desert un mar copt cu scortisoara.

alimente energie dieta ovazul slabit vitamine minerale fibre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004480 (s)