News Flash:

Bautura cu care iti cureti plamanii - Vor fi ca ai unui bebelus dupa aceea

2 Mai 2018
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura

Stim cu totii ca fumatul este, probabil, cel mai mortal obicei din lume. Dar asta nu ne impiedica pe multi sa facem asta. Peste 16 milioane de persoane din Statele Unite sufera de probleme de sanatate cauzate de fumat. Pentru fiecare persoana pe care o ucide, un minim de 30 de persoane traiesc cu o boala severa legata de fumat.
Chiar daca reducem tigarile, inca mai raman. Daunele cauzate plamanilor dvs. sunt adesea grave si ireversibile. Dar pentru fumatori si ex-fumatori, aveti noroc! Exista o bautura care va poate ajuta sa va curatati plamanii de aceste toxine.

Ce este in bautura?
Trei ingrediente principale fac ca bautura sa functioneze: turmeric, ghimbir si ceapa. Toate cele trei sunt ambalate cu diferite beneficii pentru sanatate, dar combinate ele formeaza o bautura puternica si gustoasa de curatare a plamanilor.
Turmericul este un condiment din India, cunoscut pentru culoarea aurie vibranta. Este, de asemenea, laudat pentru beneficiile sale pentru sanatate, la fel de mult ca 600 dintre ele!
Este bogat in minerale si vitamine si are proprietati anticanceroase, antibacteriene si antivirale (sursa). Daca acest condiment nu este deja o parte din viata ta de zi cu zi, ar trebui sa fie!
Ghimbirul este cel mai frecvent utilizat pentru a rezolva un stomac deranjat, dar poate face mult mai mult. Una, in special, este abilitatea de a reduce mucusul in exces in plamani, ceea ce se poate intampla ca urmare a fumatului (sursa).
In cele din urma, ceapa are proprietati puternice antioxidante si anticanceroase (sursa). A fost folosit pentru a trata unele forme de cancer, aratand ca poate inhiba cresterea in continuare a celulelor. Nu e rau pentru o legume care este cunoscuta pentru ca te face sa plangi si sa fii constient de respiratia ta.

Ingrediente:
2 linguri de turmeric
400g de ceapa
radacina de ghimbir de dimensiuni mari
400 g sirop de artar
1 litru de apa


Mod de preparare:
Se amesteca indulcitorul in apa si se incalzeste pana la fierbere
Se taie ghimbirul si ceapa si se adauga la amestec, se aduce inapoi la fierbere
Adaugati turmericul si reduceti caldura la mediu
Se incalzeste pana cand ramane doar jumatate din cantitatea initiala
Strangeti ce a mai ramas intr-un recipient de sticla
Lasati sa se raceasca la temperatura camerei, apoi puneti in frigider
Consuma 2 linguri. Zilnic, o data dimineata si o data seara, cel putin 2 ore dupa masa
Fumatul poate crea dependenta, dar nu este niciodata prea tarziu sa renunti. Nu va fi usor, dar va va fi de folos in cele din urma. Aceasta bautura este un inceput excelent pentru fumatori si unul mai bun pentru fostii fumatori.
Incercati si incepeti sa respirati putin mai usor!
 


turmericul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005422 (s)