News Flash:

Bautura care combate rapid balonarea

5 August 2018
848 Vizualizari | 0 Comentarii
Sucul de ananas

Deliciosul fruct ananas are foarte multe mineralevitamine si nutrimenti benefici pentru buna functionare a organismului tau.

Secretul este sa consumi ananas proaspat si nu pe cel din conserva sau din compot deoarece in felul acesta iti vei servi o mare doza de zahar si aditivi alimentari deloc prietenosi cu sanatatea ta.

Ananasul are un puternic efect antioxidant si detoxifiant, are putine calorii si este un adevarat pansament pentru sistemul tau digestiv si nu numai.

Tot ce trebuie sa faci pentru a combate balonarea si a avea grija de sistemul tau digestiv mai ales este sa iti cumperi un ananas, 2  tije de fenicul, 2 tije de telina si  o bucata de ghimbir cam de 2-3 centimetri.

Dupa cum poti observa vei folosi doar alimente sanatoase si pline de nutrimeti de calitate.

Pune jumatate de ananas in blender alaturi de celelelate ingrediente, adauga un pahar de apa pentru a deveni un pic mai lichid sucul si mixeaza-le.

Daca ti se pare ca este prea gros poti sa ami adaugi apa pana cand obtii consistenta dorita.

Bea acest amestec dimineata pe stomacul gol si vei vedea cum vei scapa de balonare de constipatie si abdomenul tau va capata un aspect plat si frumos.

Enzimele continute de ananas va imbunatati digestia ta, poti chiar sa mai consumi cateva felii de ananas la pranz ca si gustare.

telina vine sa suplimeasca activtatea ananasului si combate retentia de apa iar feniculul si ghimbirul vor actiona asupra florei intestinale.

Vei obtine prin acest amestec  o bautura tonica, revigoranta ce o poti savura si pe parcursul zilei daca simti nevoia insa nu seara.

sursa: clicksanatate.ro

 


minerale vitamine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005296 (s)