News Flash:

Bataie in trafic la Arad. Trei angajati de la Tabita Tour l-au batut pe un tanar cu pumnii si picioarele

5 Iulie 2018
2003 Vizualizari | 0 Comentarii

Scene desprinse din filmele cu mafioti s-au petrecut joi dimineata pe o strada din municipiul Arad. Un incident in trafic, care a degenerat si, in urma caruia, un sofer aradean s-a ales cu vanatai si cu un ochi umflat.

Povestea, una revoltatoare de fapt, s-a petrecut in aceasta dimineata, in jurul orei 06:40, pe Calea Radnei, atunci cand Marius L. se indrepta spre serviciu.

„Veneam dinspre Vlaicu si, la Podgoria, cum faci stanga sa intri in sensul giratoriu, ma trezesc cu un autocar de la Tabita Tour care imi taie calea, fara sa semnalizeze. Era cat pe ce sa ma agate cu remorca. Ei mergeau spre Micalaca, eu la fel. Pe drum, pe Calea Iuliu Maniu, am depasit autocarul la un moment dat si am scos mana pe geam, facandu-i semn soferului ca n-a semnalizat. Cam la asta s-a rezumat totul si din partea mea, dar si din partea soferului de autocar. Apoi ne-am continuat drumul fiecare, considerand ca asta a fost tot. Ei au gresit taindu-mi calea fara sa semnalizeze, eu le-am facut semn ca au gresit si atata tot”, povesteste Marius.

Dar lucrurile, de fapt, nu s-au oprit aici, fiindca soferul de la volanul autocarului si ceilalti doi colegi ai lui s-au dovedit a fi trei canalii, iar la primul semafor au decis sa-i aplice o corectie soferului sicanat in trafic tot de ei.

„Am trecut podul spre Micalaca, iar imediat dupa pod, inainte de Kaufland, am prins rosu la semafor. M-am oprit si am asteptat sa se faca verde. La un moment dat am vazut cum prin fata masinii mele trec doi barbati. M-am gandit ca or fi doi pietoni care se grabeau si care nu s-au mai dus pe la trecerea de pietoni. Se mai intampla si lucruri de genul asta in trafic. Doua secunde mai tarziu ma trezesc ca cei doi indivizi imi deschid usa din dreapta. In cele cateva fractiuni de secunda cat am intors capul spre ei, am auzit cum se deschide si usa din stanga, iar cand am intors capul m-am trezit apucat de tricou si cu un pumn in figura. Nici n-am apucat sa ma dezmeticesc, ca au venit alti doi-trei pumni si un picior. Pana sa-mi dau seama ce mi s-a intamplat, cei trei barbati urcau deja inapoi in autocar. Era acelasi autocar care mi-a taiat calea in Podgoria. Nici nu mi-am dat seama ca se oprise la semafor in stanga mea. N-am fost atent la ei. Dupa incidentul din Podgoria si dupa ce le-am facut semn ca n-au semnalizat, m-am gandit ca acolo s-a terminat totul. Dupa toata faza, s-au urcat linistiti in autocar si au plecat”, mai povesteste Marius, tanarul aradean agresat.

Si nici aici nu s-au oprit lucrurile, deoarece Marius a sunat imediat la 112, alertand Politia in legatura cu cele intamplate.

„Mi-au trebuit niste zeci de secunde bune sa ma dezmeticesc si sa-mi dau seama ce mi s-a intamplat. Apoi am sunat la 112 si le-am spus politistilor ce s-a intamplat. Un domn mi-a spus ca vor anunta Politia Vladimirescu, sa opreasca autocarul, iar eu sa merg dupa el. Am pornit inspre Vladimirescu, dar pe drum am primit un telefon de la cineva de la Politie, cred ca era cineva de la Politia Vladimirescu, care mi-a spus – parca adormit (n.red. – probabil tocmai a fost trezit din somn) – ca n-are cum sa-l opreasca si sa merg dupa autocar ca poate il opresc cei de la Lipova. Mi s-a parut oarecum amuzant… si daca nu-l opresc nici cei de la Lipova, ce fac, merg dupa autocar pana la Deva? Sa ma mai trezesc ca se opresc din nou si mai iau o bataie? Va dati seama ca nu m-am mai dus dupa ei. In tot acest timp, un alt sofer, care a vazut toata intamplarea, a pornit dupa autocar si a facut cateva poze. I-a prins si pe cei trei in poze. M-am intalnit cu domnul respectiv in benzinaria de la iesirea din oras, la Petrom. A venit la mine si mi-a zis ca el a vazut toata faza si ca le-a facut cateva poze. Mi le-a si trimis”, ne-a mai povestit Marius. Fotografiile facute de barbatul care a avut prezenta de spirit sa plece dupa autocar le-am primit si noi de la Marius, iar in ele puteti vedea si dumneavoastra, dar si politistii, fetele celor trei canalii (ne vedem nevoiti sa insistam cu termenul de canalii, fiindca acesta este cel mai potrivit cuvant pentru cei trei indivizi: niste ticalosi care au savarsit fapte josnice).

Ulterior, tanarul snopit in bataie s-a dus la Politie, la Sectia 2 – Micalaca mai exact, unde a vrut sa depuna o plangere impotriva celor trei indivizi. Acolo i s-a sugerat sa nu faca plangere, ca n-are rost, ci sa mearga mai intai la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean, iar maine dimineata la Institutul pentru Medicina Legala (IML), „fiindca astazi sigur nu mai gaseste pe nimeni acolo, la ora asta”. In plus, „aveti nevoie si de martori”, i-ar fi spus politistul in cauza. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007898 (s)