News Flash:

Bataie de joc! Un trotuar inaugurat in toamna s-a surpat deja

14 Ianuarie 2016
1532 Vizualizari | 1 Comentarii
trotuar
In 3 noiembrie, primarul Nicolae Robu inaugura mandru noile amenajari din Buziasului: un drum nou de legatura pe tronsonul Calea Buziasului – strada Siemens, de aproape 300 de metri, un sens giratoriu la intersectia cu strada Siemens, un altul la intersectia strazilor Magnoliei – Cheveresului, trotuare, piste de biciclete, o parcare cu 300 de locuri, precum si o parcare pentru biciclete, cu 68 de locuri. Aceasta cu toate ca lucrarile nu erau gata suta la suta, pentru ca rastelul de biciclete nu a ajuns nici pana in ziua de azi in zona.
Toate bune si frumoase, insa la nici doua luni de la inaugurare, mai bine zis la sfarsitul anului trecut, trotuarul s-a surpat deja pe o mica bucata, impreuna cu pista de biciclete aferenta. E drept, chiar la marginea… noilor amenajari, langa primul sens giratoriu.
De vina pentru halul in care arata o farama din lucrarea recent inaugurata este o avarie Aquatim, sustin reprezentantii Primariei Timisoara.
„S-a inregistrat o avarie la conducta de apa Aquatim, refacerea trotuarului si a pistei de biciclete incepe miercuri”, ne-a declarat, imediat dupa sesizarea noastra, Dan Diaconu, viceprimarul Timisoarei, scrie tion.ro.
Avaria a aparut insa chiar de Craciun, din 24 decembrie 2015, iar muncitorii contractati de Aquatim n-au… apucat sa o repare, iata, pana in 13 ianuarie.

buziasului calea buziasului siemens dan diaconu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006327 (s)