News Flash:

BATAIE DE JOC! Tramvaiele reabilitate ruginesc in depou! Au fost scoase din nou din circulatie

20 August 2015
1010 Vizualizari | 2 Comentarii
tramvai armonia
Cele doua tramvaie reabilitate ale Timisoarei sunt scumpe la vedere. Tramvaiele „Armonia” au fost puse in circulatie pe linia 6, la inceputul acestei luni, de Ziua Timisoarei, in 3 august, si deja nu mai pot fi folosite. Motivul? Au fost retrase din circulatie pe motiv ca s-a suspendat linia 6 pana in septembrie, ca urmare a numarului redus de calatori din aceasta perioada.
Dupa lungi asteptari, garniturile „Armonia” au iesit pe sine la inceputul acestei luni, de Ziua Timisoarei, scrie tion.ro.
Tramvaiele reabilitate nu au fost puse in circulatie pe liniile 1 sau 2, dupa cum anunta initial conducerea RATT, ci pe linia 6. Problema este ca timisorenii n-au putut sa calatoreasca prea mult cu ele pentru ca circulatia tramvaielor de pe linia 6 a fost suspendata in cursul acestei luni.
Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Timisoara au motivat decizia prin faptul ca numarul de calatori este mult redus pe linia 6 in aceasta perioada in care copiii sunt in vacanta si lumea este in general in concediu.
Si, in loc ca vagoanele modernizate sa fie puse in circulatie pe alta linie intre timp, cei de la RATT au decis… sa le tina in depou pana cand va fi reluata circulatia pe linia 6. Asta ar trebui sa se intample din data de 1 septembrie, potrivit reprezentantilor Regiei.
„Sunt doar doua tramvaie modernizate. Programul liniei 6 prevede un tramvai pe sens, care a fost suspendat pentru luna august. Traseul liniei 6 are puncte de transbordare cu toate traseele de tramvai existente. Fiecare timisorean va avea acces la o calatorie cu tramvaiul modernizat”, ne-a declarat directorul general al RATT, Ioan Goia.
De ce nu au fost puse in circulatie tramvaiele Armonia, primele vagoane reabilitate, pe o alta linie? Nimeni nu ne-a putut oferi un raspuns pana la aceasta ora…
Garniturile reabilitate la Arad si Pascani au ajuns la Timisoara la finele lunii iunie, dupa ce au stat cam un an in lucrari. Modernizarea lor a costat peste 1 milion de euro.
Inca sapte tramvaie vechi din parcul RATT urmeaza sa fie trimise spre reabilitare la Electroputere VFU Pascani si Astra Vagoane Calatori Arad, intentia autoritatilor locale fiind de a moderniza 30 de vehicule in total.

tramvaiele armonia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Laurentiu  | #1011
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: blue3night@gmail.com
oferta  | #1014
Start bani luna asta! Acum stie toata lumea ca ne-am extins foarte mult, dar mai avem nevoie de colaboratori, pentru ca avem planuri foarte mari pentru viitor! Vrem extindere si mai mare! Tu vrei sa castigi bani repede, cu o activitate bine organizata si interesanta? Atunci vino acum in echipa noastra! Solicita mai multe detalii si informatii la adresa de email: mihaelacosa97@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 23 queries | Mysql time :0.040894 (s)