News Flash:

Bataie de joc! Pentru alesi au fost bani, pentru copii nu! Majorarea alocatiei la 200 de lei, respinsa de Camera Deputatilor

19 Septembrie 2017
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit
Camera Deputatilor a respins, marti, in calitate de for decizional, majorare alocatiei pentru copii la 200 de lei, propusa de PNL, liderul PSD Liviu Dragnea argumentand ca proiectul nu a indicat sursa de finantare si ca in perioada urmatoare se va veni cu un proiect „bine facut”.
„Si noi am spus, si USR a spus, ca vom veni cu un proiect de lege bine facut. A fost un proiect de lege care, din pacate, nu a respectat tehnica legislativa, nu a indicat sursa financiara”, a explicat Dragnea motivul respingerii.
„In perioada imediat urmatoare vom veni cu un proiect de lege care sa atinga acest obiectiv - adica alocatii mai mari pentru copii. Va fi un proiect putin mai complex care sa ajute si copii, dar si parintii”, a adaugat Dragnea.
Comisia pentru Munca a Camerei a dat Raport de respingerea a propunerii legislative a PNL, argumentand ca masurile implica cheltuieli bugetare suplimentare, iar initiatorii nu precizeaza sursele financiare necesare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007343 (s)