News Flash:

Basescu socheaza: "Eu as fi cel mai bun premier!"

25 Noiembrie 2015
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, ca el ar fi un "premier exceptional" si a precizat ca nu va candida la Primaria Capitalei. 

Traian Basescu a spus ca premierul Dacian Ciolos "si-a valorificat foarte bine CV-ul, mentinandu-se cu suport politic, dar fara a-si asuma intrarea intr-un partid".

"Odata cu trecerea bugetului face proba ca poate sa inghita si broasca politica si nici nu mai are un alt drum. Cred ca nu va mai crede nimeni in neutralitatea lui politica, prin atitudine. Prin atitudine continua politicile bugetare ale guvernului Ponta", a spus Basescu.

Intrebat daca a avut drept proiect instalarea in functia de premier dupa incheierea mandatului de la Cotroceni, Basescu a negat un asemenea scenariu.

"Nu am cerut tara pe contract. Dar eu va spun si acum: as fi un exceptional premier", a precizat Basescu. Intrebat daca ar fi un premier mai bun decat Ciolos, fostul presedinte a spus razand: "Nu avem in politica un om care sa fie premier mai bun decat as fi eu. Nu as mai taia salariile si pensiile, decat daca o situatie de criza ar impune acest lucru".

Traian Basescu a mai precizat ca nu va candida la Primaria Capitalei, obiectivul sau fiind sa construiasca partidul Miscarea Populara, pe care sa-l duca la un scor de 15-20% la alegerile de anul viitor. 

 


traian basescu dacian ciolos bugetului broasca politica cotroceni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005838 (s)