News Flash:

Basescu o pune la zid pe Laura Codruta Kovesi

11 Mai 2016
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Fostul presedinte Traian Basescu a catalogat afirmatiile procurorului sef al DNALaura Codruta Kovesi, ca fiind "mincinoase sipropagandiste", precizand ca "este dincolo de orice limita" sa incerci sa intimidezi Curtea Constitutionala a Romaniei(CCR).
"Este o afirmatie propagandistica si mincinoasa. E dincolo de orice limita sa faci asemenea observatii sau sa incerci sa intimidezi Curtea Constitutionala spunand ca se inchid 865 de dosare. (...) Unii au o placere sadica sa puna catuse. Din aceasta placere, ii vezi pe unii la televizor  (unii, unele) cand vorbesc de catuse, li se zdruncina tot trupul de bucurie. Ca sa fie abuz in serviciu, trebuie sa fie intentie, trebuie sa fie incalcarea legii, trebuie sa fie folos necuvenit. Daca astea 865 de dosare de care spune doamna Kovesi au in interiorul lor intentie, incalcarea legii si folos necuvenit este abuz in serviciu. Deci daca procurorii le-au facut bine, nu se inchide niciun dosar. Asta este presiune incorecta pe Curtea Constitutionala", a spus Traian Basescu.

Referindu-se la teoriile ca ar avea un interes in dezincriminarea abuzului in serviciu asa incat Elena Udrea sa scape de astfel de acuzatii, fostul sef al statului a afirmat ca Udrea se confrunta cu alte acuzatii si chiar daca una dintre ele este de abuz in serviciu, ea este "nesemnificativa".

traian basescu dna mincinoase propagandiste intimidezi ccr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006287 (s)