News Flash:

Basescu: "Nu imi e frica de niste CATUSE"!

17 Octombrie 2016
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
traian basescu1 1
Traian Basescu o acuza pe sefa DNALaura Codruta Kovesi, ca a transformat institutia pe care o conduce intr-o "maciuca politica" cu ajutorul careia sunt intocmite dosare politicienilor in functie si nu numai.

"Vad ca a facut din DNA o maciuca politica. Cei acuzati sunt foarte bine selectati", a declarat la Romania TV fostul presedinte Traian Basescu care a precizat ca nu ii este teama de arestare. "Nu imi e frica. Cand esti un om peste care s-au pravalit valuri de 16 metri peste tine, chiar nu iti e frica de o kovesi, chiar daca are catuse. Este un om care m-a dezamagit foarte tare", a comentat fostul sef al statului. 
Basescu a precizat ca nu a luat o decizie definitiva privind candidatura sa la alegerile parlamentare, dar nici nu exclude aceasta varianta: Vom vedea, in principiu nu pot sa zic nu, dar vreau sa imi dau seama daca ajut partidul. Cel mai tare ma tenteaza acum functia de bunic. Daca vor decide sa candidez, voi conduce o lista. Vom vedea daca la Senat sau Camera Deputatilor", a comentat fostul presedinte. 

traian basescu dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006719 (s)