News Flash:

Basescu: Nu cred ca Blaga a dus bani acasa

25 Februarie 2015
630 Vizualizari | 0 Comentarii
home httpd vhosts www bzt ro html public upload photos 56 blaga bmp
Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, marţi, referitor la acuzaţiile lui Dorin Cocoş că i-ar fi dat bani lui Vasile Blaga în campanie, că "nu crede că Blaga a adus bani acasă".

Traian Băsescu a fost întrebat, la B1 Tv, despre faptul că Dorin Cocoş a povestit că a dat bani în campania prezidenţială a lui Traian Băsescu din 2009, la solicitarea lui Vasile Blaga.

"Sunt convins că dacă-l nominalizează pe Vasile Blaga, Vasile Blaga va şti să răspundă. Ce ştiu cu certitudine este că la PDL nu se punea mâna pe bani. Dacă vroia cineva, dacă venea la mine spunea «vreau să sponsorizez campania», «fugi la casierie!», şi domnul Blaga făcea la fel. Ăsta era obiceiul, fugi la casierie", a explicat Băsescu.

Despre faptul că au fost luate nişte "geci", Traian Băsescu a spus că "este posibil".

"Mi-ar părea rău ca în campania mea să se fi utilizat bani dubioşi ca provenienţă, dar nu exclud. Eu spun de mult că trebuie să schimbăm legea finanţării partidelor, însă m-am uitat şi eu după ce am văzut informaţia şi mă uitam campania din 2009, nouă candidaţi la preşedinţie reprezentând partide şi trei independenţi, total 12, a costat după Autoritatea Electorală Centrală 18 milioane roni. Campania din 2014, cu 10 candidaţi ai partidelor şi cu patru candidaţi independenţi, a costat jumătate, 9 milioane 624 de mii", a spus Băsescu. 

Galerie Foto

blaga
vasile blaga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1027 (s) | 23 queries | Mysql time :0.040739 (s)