News Flash:

Basescu: Nu am primit nicio informare de la SIE privind dosarul Microsoft

28 Octombrie 2014
478 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca nu a primit nicio informare de la SIE despre dosarul Microsoft, iar despre afirmatia lui Teodor Melescanu, ca dosarul a fost instrumentat cu sprijin extern, seful statului a spus ca ”fostii sefi SIE au un mare avantaj, ca nu trebuie sa probeze ce spun”.
”Eu nu am primit nimic de la SIE despre Microsoft”, a declarat Traian Basescu la Adevarul Live, precizand ca ”dosarul Microsoft este unul romanesc”, instrumentat de institutiile din tara.
Despre afirmatia fostului sef SIE Teodor Melescanu ca dosarul Microsoft a fost instrumentat cu ajutorul serviciilor straine, Traian Basescu a spus: ”Sefii de servicii aau un mare avantaj, ca nu trebuie sa probeze ceea ce spun”.
Seful statului a facut un apel catre fostii sefi ai SIE, cu referire la Catalin Harnagea, Teodor Melescanu si Mihai Razvan Ungureanu: ”Ii rog sa faca publica o data si un nume de informare transmisa presedintelui Romaniei, primului ministru sau ministrului de resort, privind nereguli in Microsoft (...) Harnagea, Melescanu, Ungureanu cred ca pot vinde orice. Nu am primit nicio informatie de la SIE legata de Microsoft. Am un apel catre fosii sefi SIE: Decenta este de aur. (...) Aici a fost munca SRI, a DNA, a altora”. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049628 (s)