News Flash:

Basescu, la iesirea de la Parchet: Nu imi este frica de lege

24 Martie 2015
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul presedinte Traian Basescu a iesit, marti, dupa aproximativ doua ore de la Parchetul instantei supreme, unde a fost audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, el spunand ca a dat o declaratie completa ”pentru a clarifica lucrurile” si ca nu ii este frica de lege.
"Am dat o declaratie completa pentru a clarifica lucrurile. Tot ce este necesar am declarat”, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu, la iesirea din sediul Parchetului instantei supreme.
Fostul sef al statului a mai spus, raspunzand intrebarilor unor jurnalisti, ca nu ii este frica de lege.
Fostul presedinte i-a rugat pe jurnalisti sa ii faca loc sa treaca, la un moment dat spunand: ”Bai, fratilor, dar nu-i posibil asa ceva!”.
Si la iesirea din sediul Parchetului Traian Basescu a fost huiduit si fluierat de mai multe persoane care i-au strigat ”Basescu, la puscarie” si care au stat in fata institutiei pe toata durata audierilor.
Traian Basescu a ajuns la Parchetul instantei supreme in jurul orei 14.30, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, la intrare el fiind huiduit si fluierat de mai multi oameni. Intrebat, la intrarea in sediul PICCJ, cum vede noua postura in care se afla, fostul sef al statului a raspuns: "Este una normala in Romania".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005321 (s)