News Flash:

Basescu il ataca pe Ciorbea

5 Ianuarie 2017
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ASTAZI ca motivarea Avocatului Poporului in cazul sesizarii la CCR a legii care interzice persoanelor condamnate sa fie membri ai Guvernului este puerila, sustinand ca Victor Ciorbea a ramas ''acelasi supus al PSD''.


"Am vazut parte din motivare. Motivarea este absolut puerila pentru ca uitati-va in legislatia care ii priveste pe magistrati si ei au aceeasi restrictie, daca au avut o condamnare nu mai pot fi magistrati. Sunt si alte categorii care au astfel de restrictii. Este evident ca Victor Ciorbea a ramas acelasi supus al PSD-ului, probabil datoriile, ratele la banci il fac sa fie foarte supus, insa a intrat in jocul perfect al lui Dragnea. Nu a facut sesizarea inainte ca sa poata instala un Guvern marioneta si o face acum in speranta ca Valer Dorneanu va avea alt punct de vedere decat acela pe care l-a avut cand a semnat legea in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor in 2001. Este interesant de vazut si metamorfoza la Valer Dorneanu, daca este ceva de vazut", a spus Traian Basescu, la Parlament. 
Avocatul Poporului a sesizat direct Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor articolului 2 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului si a ministerelor, conform caruia pot fi membri ai Executivului persoanele care nu au suferit condamnari penale si nu se gasesc in situatie de incompatibilitate.

avocatul poporului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006510 (s)