News Flash:

Basescu il ataca dur pe Ciolos

19 Octombrie 2016
1331 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu la timis
Fostul presedinteTraian Basescu, il ataca pe Dacian Ciolos intr-o postare pe Facebook. Traian Basescu este nemultumit de faptul ca premierul romaniei o face pe "onestul", refuzand in diverse randuri sa ia o decizie transanta, in legatura cu motiunile depuse in Parlament impotriva unor ministrii. La sfarsitul postarii, Traian Basescu se arata deranjat de conturile false, care ii "asalteaza" pagina. 


" In Romania ruleaza filmul SF “Onestitatea lui Ciolos”!

Motiune simpla impotriva Ministrului AgriculturiiAchim Irimescu, pentru neplata la timp a subventiilor catre agricultori. Motiunea este adoptata de Parlament, dar „onestul” Dacian Ciolos stabileste ca ministrul ramane in guvern.

Motiune simpla impotriva Ministrului JustitieiRaluca Pruna. Motiunea este adoptata de Parlament, dar „onestul” Dacian Ciolos stabileste ca Raluca Pruna (care a mintit la CEDO, pentru care drepturile fundamentale sunt un moft si care nici pana astazi n-a raspuns public daca a fost angajata al unui serviciu secret) ramane in guvern.

Ministrul EnergieiVictor Vlad Grigorescu, suspectat ca spala bani printr-un site pirat este mentinut in guvern de „onestul” Dacian Ciolos.

presedinte traian basescu dacian ciolos facebook romania raluca pruna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005575 (s)