News Flash:

Basescu: Eu va spun ca nu e sfarsitul lui Tudose. E mai tare pe picioarele lui decat Grindeanu

6 Decembrie 2017
843 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, luni, la TVR 1, ca situatia actuala din PSD nu ii va aduce aceeasi soarta premierului Mihai Tudose ca a fostului prim-ministru, Sorin Grindeanu, motivand ca actualul sef al Guvernului este „mai tare pe picioarele lui”.
Intrebat daca acesta este sfarsitul lui Mihai Tudose, in contextul situatiei tensionate din PSD, Basescu a raspuns: „Daca ma intrebati pe mine, eu va spun ca nu e sfarsitul lui Tudose”.

„Tudose e mai tare pe picioarele lui decat Grindeanu. Imaginati-va cum ar arata PSD-ul in Uniunea Europeana, nu zicem mai departe, cand si-ar da pentru a doua oara intr-un an jos Guvernul”, a adaugat Basescu.

Intrebat daca este posibil ca la conducerea Guvernului sa ajunga un ofiter acoperit, fostul sef al statului a raspuns: „Poate ajunge”.
„Pentru ca nu exista o interdictie pentru serviciile secrete sa recruteze ministri. Parlamentarul nu poate fi recrutat, dar un ministru poate fi recrutat (...) Nu inseamna ca nu poate fi (premierul Mihai Tudose – n.r) un om apropiat de serviciile secrete. Daca ma uit la scolile pe care le-a parcurs (...) pot gandi ca are o relatie apropiata de serviciile secrete”, a sustinut Traian Basescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005339 (s)