News Flash:

Basescu: "Daca eram premier, Liviu Dragnea era dat cu capul de pereti"

30 Iulie 2015
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Traian Basescu spune ca premierul Victor Ponta va fi in situatia de a lua aprobari de la PSD pentru orice si ca este inadmisibil ca Liviu Dragnea le cere ministrilor sa aiba un anumit comportament, sustinand ca daca era el premier ori demisiona, ori Dragnea era “dat cu capul de toti peretii”.
Intrebat, miercuri seara, la B1 Tv, despre afirmatia lui Liviu Dragnea potrivit careia le va cere ministrilor sa aiba un anumit comportament public si asteapta de la acestia sa nu mearga la televizor sa comenteze divorturi sau violuri si sa arate ca le pasa de oameni, Basescu a spus: “Este clar ca premierul Ponta va trebui sa ia aprobari de la partid de acum inainte pentru orice. Eu nu as fi ajuns niciodata in aceasta situatie. Dar are si Ponta o responsabilitate. Numai la declaratia asta i-as fi lasat lui Dragnea Guvernul: «Ia-l, nene». Sau i-as fi spus: «Nenica, vezi tu Palatul asta? Se numeste Victoria! Ia-l, ia demisia de aici». Numai ca Ponta nu poate sa demisioneze pentru ca e greu de crezut ca Iohannis mai desemneaza pim-ministru de la PSD. Si PSD nu vrea sa piarda guvernarea”, a spus Basescu.
El a adaugat ca, daca nu era la Miami, Ponta l-ar fi chemat pe Dragnea si i-ar fi spus ca, daca mai indrazneste sa faca anunturi publice care vizeaza activitatea ministrilor, demisioneaza.
“Daca nu era la Miami, cu certitudine, asa gandesc eu, l-ar fi chemat (Ponta -n.r.) si i-ar fi spus: «Uite, baiatu’, stii care e treaba? Eu stau aici ca sa mai fiti la guvernare. Daca mai indraznesti o singura data sa mai faci anunturi de-astea, ati pierdut guvernarea». Eu va spun ce as fi facut eu (…) Apoi, as fi spus si partidului: «Am avut o discutie cu domnul Dragnea, l-am atentionat ca nu e seful ministrilor. Daca o singura data indrazneste sa faca anunturi publice care vizeaza activitatea ministrilor, il las»", a mai sustinut Traian Basescu. Mediafax.ro

traian basescu victor ponta liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005828 (s)