News Flash:

Basescu, ATAC VIOLENT la adresa lui Ciolos si Iohannis

1 Noiembrie 2016
1573 Vizualizari | 2 Comentarii
basescu amendat
Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza, marti, un atac dur la adresa premierului Dacian Ciolos si presedintelui Klaus Iohannis. „Doi cinici au vizitat Colectivul la exact 12 luni de la drama”, scrie fostul presedinte pe pagina de socializare. Totodata, Traian Basescu sustine ca premierul si presedintele „au valorificat cu cinism, fara ezitare si fara scrupule drama de la Colectiv”.


„Iohannis – declara la capataiul celor 64 de victime ca trebuie maturata clasa politica. Personal am dubii serioase ca “maturarea” este solutia. Solutia eficienta este ce ceruta de „strada”.

Ciolos – declara ca multe nereguli au fost ascune sub pres, cu referire la sanatate, si ca ei, tehnocratii, le-au descoperit acum dar ca el le va repara dupa alegeri .Afirmatie neadevarata : prin raportul Comisiei Prezidentiale condusa de Prof. Dr.Cristian Vladescu a fost facuta inca din 2008 o radiografie exacta a deficientelor sistemului de sanatate. Realitatea a fost cunoscuta, dar inclusiv domnul Ciolos a dat aviz negativ noii legi a sanatatii, care ar fi putut genera modernizarea sistemului de sanatate.

Si pentru ca nici unul din cei doi demnitari (cinici) care au valorificat politic drama de la Colectiv nu au raportat cum au indeplinit solicitarile “strazii“ voi aminti cateva dintre acestea pentru a judeca dumneavoastra :

1.Reforma clasei politice prin:

a. Reducerea numarului de parlamentari la 300 (legea depusa de PMP in 2015,refuzata de PSD si PNL) ;

b. Alegerea primarilor din doua tururi (lege depusa la Parlament de PMP din 2015, refuzata de PSD si PNL). 

2.Depolitizarea institutiilor;

3.Reforma sistemului de sanatate (lege depusa in parlament de PMP, a primit aviz negativ de la Guvernul Ciolos);

4.Reforma curriculara in educatie;

5.Inlocuirea Avocatului Poporulu.

Poate eu nu am fost suficient de atent si nu am auzit, nu am vazut, actiuni prin care domnii Iohannis si Ciolos sa solicite Parlamentului sau Guvernului adoptarea legilor si a masurilor care indeplineau revendicarile oamenilor ce au manifestat la Bucuresti si in toata tara, dupa drama de la colectiv.

Am vazut insa si am auzit cum domnii Iohannis si Ciolos au valorificat cu cinism, fara ezitare si fara scrupule drama de la Colectiv.

Asta “da” eficienta tehnocrata.
PS – Aceasta postare nu are nici o legatura cu sustinerile domnilor Ponta, Tariceanu,Dragnea sau ale Doamnei Gorghiu. Este doar manifestarea unui sentiment de amaraciune”, este mesajul lui Traian Basescu, pe pagina de socializare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007448 (s)