News Flash:

Basescu: Am facut solicitarea pentru inceperea urmaririi penale in cazul fostului ministru David

20 Noiembrie 2014
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristian David
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca a facut solicitarea pentru inceperea urmaririi penale pe numele lui Cristian David, suspectat de incasarea unei mite de 500.000 de euro, precizand ca decizia nu inseamna ca acesta este vinovat, dar va merge in fata procurorilor pentru clarificari.
Potrivit presedintelui, in documentatia trimisa de Parchetul General, provenita de la DNA, se arata ca David ar fi suspect pentru incasarea unei mite de 500.000 de euro, pentru a inlesni emiterea de catre un prefect a unui titlu de proprietate, pentru o suprafata de teren intravilan de circa 15 hectare.
Traian Basescu a tinut sa precizeze ca "decizia sa nu inseamna ca domnul Cristian David este vinovat", iar acesta "va merge in fata procurorilor pentru a clarifica daca a primit sau nu mita de 500.000 de euro pentru inlesnirea titlului de proprietate pentru o persoana fizica, pentru 15 hectare de teren".
DNA a cerut pe 10 noiembrie aviz de la presedinte pentru urmarirea penala a fostului ministru al Internelor, Cristian David, pentru luare de mita si spalare de bani, existand suspiciuni ca ar fi primit 500.000 de euro pentru ca o persoana sa primeasca titlul de proprietate asupra unui teren de 15 hectare din Buzau. David a declarat ca nu a fost implicat in emiterea vreunui document privind dreptul de proprietate. Mediafax.ro

cristian david traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 32 queries | Mysql time :0.013779 (s)