News Flash:

Baschebalisti americani, injunghiati pe o terasa la Braila

16 Septembrie 2018
1475 Vizualizari | 0 Comentarii
baschet

Atac sangeros in Braila. Doi baschetbalisti americani de culoare, care activeaza la clubul Cuza Sport din oras, au fost atacati azi-noapte cu sticle si un cutit. S-a intamplat pe o terasa din centrul Brailei.

Baschebalistii Darrel Bowie si Joseph McClain, de la ACS Cuza Sport Braila, au fost injunghiati in noaptea de sambata spre duminica, pe o teresa din municipiul Braila.

”In jurul orei 2.00, doi cetateni americani au intrat intr-un conflict spontan cu alte persoane aflate pe terasa unui bar din Braila. In timpul conflictului, cei implicati si-au aplicat lovituri, in final cei doi cetateni americani fiind injunghiati. Se pare ca este vorba despre un cutit”, a declarat Geanina Niculae, din partea IPJ Braila, citata de News.ro.

Potrivit acesteia, victimele au fost transportate la spital, iar politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

”De asemenea, se fac cercetari specifice de identificare a celor implicati in conflict. La aceasta ora se vizioneaza imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului. Nu se stie cate persoane au fost implicate in conflict, se fac cautari. Nu e nimeni la audieri in acest moment”, a mai spus Niculae.

Sportivii au fost operati, Bowie fiind in stare grava, cu plamanul perforat.


braila baschetbalisti joseph mcclain cuza injunghiati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1397 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009849 (s)