News Flash:

Barurile din Timisoara, pline de elevi chiulangii!

5 Martie 2014
578 Vizualizari | 0 Comentarii
Barurile sunt, în anumite zone, mai pline decat sălile de clasă. O demonstrează cea mai recentă acțiune a polițiștilor timișoreni. Oamenii legii au luat la control localurile din preajma școlilor pentru a-i prinde pe elevii chiulangii.
Polițiștii de proximitate din Timișoara au luat la puricat localurile din preajma școlilor din oraș. Oamenii legii îi căutau pe elevii care chiulesc de la ore și pierd timpul la cafele prin baruri. In total, 35 de tineri au fost prinși în timp ce chiuleau și au fost luați în evidența polițiștilor.
„Poliţiştii au efectuat o acţiune pe raza municipiului Timişoara în scopul prevenirii şi combaterii absenteismului şcolar. Zeci de elevi au fost depistaţi în localuri, în timpul orelor de curs. De asemenea, la data de 28 februarie, poliţiştii de proximitate din cadrul Inspectoratului Judeţean Timiş au acţionat, pe raza municipiului Timişoara, în vederea prevenirii şi combaterii delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor. Poliţiştii au efectuat controale în localurile/barurile/ internet-cafe-urile situate în zona adiacentă unităţilor de învăţămant şi nu numai, în vederea depistării elevilor care lipsesc de la cursuri, pentru a prevenii şi combate absenteismul şcolar. Cu această ocazie, au fost depistaţi 35 de elevi, liceeni sau din cadrul şcolilor gimnaziale, care absentau de la cursuri.Toţi elevii au fost identificaţi, urmand a fi informat Inspectoratul Şcolar pentru a lua măsurile ce se impun”, anunță cei de la IPJ Timiș.

barurile i chiulangii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0808 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013091 (s)