News Flash:

Barbatul modern si preferintele lui sexuale

14 Mai 2015
1377 Vizualizari | 0 Comentarii

Unii dintre barbati se plang ca nu au parte de suficient sex. Oare asa stau lucrurile? Potrivit unui studiu despre sex s-a descoperit cand (unde si de ce) barbatii au parte de suficient sex. In plus, sondajul despre sex a scos la iveala asteptarile, frustrarile, perversiunile si fanteziile lor.

Multe dintre rezultatele acestui sondaj despre sex sunt surprinzatoare:

1. Barbatii casatoriti sunt cu 25% mai satisfacuti cu vietile lor sexuale decat cei singuri.
2. 14% dintre barbatii casatoriti au avut contact sexual cu un alt barbat.
3. Nu mai putin de 34% dintre barbatii implicati in relatii stabile au recunoscut ca si-au inselat partenera. Dintre acestia 3% au avut intre 4 si 6 partenere. 7% au avut mai mult de 7 partenere. 11% au avut o singura partenera si 13% dintre au avut 2-3 partenere.
4. Aproximativ 10% dintre barbati nu considera sexul oral drept contact sexual.
5. Doar 34% dintre barbatii folosesc in mod curent prezervativ pentru a se proteja. 56 % dintre respondenti spun ca sunt intr-o relatie monogama si de aceea nu au nevoie de prezervativ. In schimb, 11% dintre barbati nu utilizeaza deloc prezervativul, chiar daca nu sunt implicati intr-o relatie monogama.
6. 43% dintre barbati nu pot avea/mentine o erectie. Dintre acestia 24% ei au marturisit ca au probleme cu erectia de mai multe ori decat sunt dispusi sa admita. 19% dintre barbati au spus ca nu au probleme in ceea ce priveste erectia decat atunci cand sunt bauti.
7. 24% dintre barbati prefera ca partenerele lor sa aiba sanii mari.
8. 22% dintre barbati au recunoscut ca au avut peste 20 de partenere in intreaga lor viata. 16% dintre respondenti au avut intre 11 si 19 partenere, iar 21% dintre barbati au avut 6 si 10 iubite. De asemenea, 23% dintre cei care au participat la sondaj au avut intre 2 si 5 partenere. Numai 13% dintre barbati au avut o singura iubita, in vreme ce 5% n-au avut inca nici o iubita.
9. Cand au fost intrebati in legatura cu cea mai mare teama care-i incearca atunci cand fac sex pentru prima oara cu cineva, barbatii sunt de 4 ori mai ingrijorati in legatura cu performanta lor sexuala decat de contracta virusul HIV.
10. 13% dintre barbati sa faca sex cu o femeie in carne si oase decat sa-si imagineze ca face sex cu o actrita din filmele pentru adulti.
11. In ceea ce priveste pozitiile favorite lucrurile stau astfel:

- 30% prefera femeia deasupra;
- 28% se dau in vant dupa pozitia misionarului;
- 26% iubesc pozitia pe la spate;
- 5% prefera femeia deasupra dar cu spatele la barbat;
- 4% prefera pozitia ligurei;
- 4% folosesc alte pozitii;
- 2% prefera sexul in picioare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009966 (s)