News Flash:

Barbatul judecat pentru uciderea omului de afaceri Abel Apostol a fost condamnat la 13 ani de inchisoare

4 Iulie 2014
809 Vizualizari | 0 Comentarii
Barbatul judecat pentru uciderea omului de afaceri Abel Apostol, ucis la Arad, a fost condamnat, joi seara, de Tribunalul Caras-Severin, la 13 ani de inchisoare cu executare pentru omor si la plata unor daune morale si materiale, relateaza Mediafax.

Presedintele Tribunalului Caras-Severin, Rustin Ceasc, a declarat ca Adrian Buleu, judecat pentru uciderea, la Arad, a omului de afaceri Abel Apostol a fost condamnat la 13 ani de inchisoare cu executare si la plata unor daune materiale in valoare de 45.000 de lei si a unor daune morale de 100.000 de euro.

”Chiar eu am judecat acest proces. Trimiterea in judecata a fost facuta pentru omor si distrugere. S-a incercat schimbarea incadrarii, insa s-a respins. Am condamnat astfel inculpatul, pe Adrian Buleu, la 13 ani de inchisoare pentru omor si trei ani de inchisoare pentru distrugere. S-a facut contopire de pedepse pe vechiul Cod si a rezultat pedeapsa de 13 ani de inchisoare cu executare”, a declarat Rustin Ceasc.

”Pe latura civila am acordat daune materiale in valoare de 45.000 de lei si daune morale de cate 50.000 de euro pentru sotia si fiul major al lui Abel Apostol. Ei solicitasera initial cate 500.000 de euro, fiecare. Aceste sume urmeaza sa fie platite de Adrian Buleu”, a spus Ceasc.

Presedintele Tribunalului Caras-Severin a mai precizat ca sentinta Tribunalului Caras-Severin poate fi atacata cu apel in termen de zece zile de la comunicare, la Curtea de Apel Timisoara.

Adrian Buleu a fost trimis in judecata in vara anului trecut, in stare de arest preventiv, sub acuzatiile de omor si distrugere. Procurorii au sustinut ca Adrian Buleu l-a agresat pe Abel Apostol in incinta unui local, provocandu-i leziuni care au dus la moartea acestuia. Ulterior, Buleu a transportat cadavrul cu autoturismul propriu intr-un loc izolat din padurea Vladimirescu, unde a incendiat masina.

rustin ceasc adrian buleu abel apostol daune materiale omor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0847 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011480 (s)