News Flash:

Barbatul care a profanat mormantul parintelui Arsenie Boca va fi internat la psihiatrie

15 Iunie 2015
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
mormant arsenie boca
Barbatul retinut pentru profanarea mormantului parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop, dupa ce a sapat o groapa peste mormant, iar apoi a sustinut ca a facut acest lucru pentru a grabi canonizarea, a fost eliberat, duminica, si va fi internat intr-un spital de psihiatrie din Maramures.
Potrivit unor surse judiciare, barbatul in varsta de 45 de ani, din Maramures, care fusese retinut pentru 24 de ore pentru profanare de morminte, a fost eliberat, duminica, si lasat in grija familiei care il va interna la un spital de psihiatrie.
Barbatul a fost scos din arestul Politiei municipiului Deva de socrul sau si transportat direct la un spital de psihiatrie din judetul Maramures.
Sambata, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Hunedoara, Laura Bradu, spunea ca un barbat in varsta de 45 de ani, din Maramures, a fost retinut pentru 24 de ore pentru profanare de morminte, dupa ce a fost surprins in timp ce sapa o groapa pe mormantul parintelui Arsenie Boca, de la Manastirea Prislop.
La iesirea din sediul Politiei orasului Hateg, unde fusese audiat inainte sa fie dus in arest, barbatul a tinut sub barbie o icoana cu Iisus Hristos si a strigat: "Am profanat mormantul ca sa fie canonizat! Cel mai mare sfant al Ardealului e sfantul mare preacuvios parinte Arsenie Boca! Sfantul mi-a poruncit in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh sa sap! Preafericite parinte patriarh, convoaca membrii Sinodului de urgenta pentru ca sfantul astepta sa iasa afara din groapa!". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004489 (s)