News Flash:

Barbatul a gasit o Biblie in timp ce se plimba printre ramasitele unui avion prabusit. Cand a ridicat Biblia si a deschis-o numele scris pe prima pagina l-a facut sa planga in hohote

6 Decembrie 2017
10190 Vizualizari | 0 Comentarii
biblia

Roberto Cabrini este de meserie jurnalist si se plimba pe locul in care un avion se prabusise in Columbia. Ramasitele erau multe, tot pamantul era acoperit de resturi si gunoaie. Totusi, ceva i-a sarit in ochi.

Roberto a ridicat obiectul care era o carte partial arsa, si a deschis-o. A inteles atunci ca este de fapt o Biblie a unuia dintre pasagerii avionului, dar cand a trecut in revista paginile cartii, a gasit un nume.

Pe una dintre pagini scria: ,,Helio Neto”, numele unui faimos fotbalist columbian care fusese trimis la spital cu rani critice dupa ce a supravietuit prabusirii. Jurnalistul s-a intrebat daca oare Biblia a fost aceea care l-a salvat.

Roberto a mers la spital si i-a dat Biblia sotiei lui Helio iar aceasta parea coplesita de gest, incepuse sa isi treaca degetele peste paginile putin arse si se vedea ca acum are mai multa speranta in viitoarea recuperare a sotului sau.


roberto cabrini columbia ramasitele gunoaie roberto biblia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006015 (s)