News Flash:

Barbati urmariti international, depistati la Frontiera Nadlac II

13 Septembrie 2016
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
Nadlac II Csanadpalota
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac II au depistat si predat unor echipe de politisti doi barbati, ambii cetateni romani, care figurau in bazele de date ca fiind urmariti international pentru savarsirea infractiunilor de furt si infractiuni contra proprietatii, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Arad, Claudia Biris. 
''Cel dintai care a fost depistat de politistii de frontiera a fost cetateanul roman Gheorghe R., in varsta de 32 de ani, din judetul Covasna. Barbatul care calatorea ca pasager intr-un mijloc de transport international pe ruta Germania - Romania s-a prezentat la finalul saptamanii trecute in vederea efectuarii formalitatilor de frontiera, pe sensul de intrare in tara, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota", a spus presei. luni, purtatorul de cuvant al STPF Arad. 
Potrivit sursei citate, in momentul efectuarii verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca Gheorghe R. era urmarit international, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 3 ani, pentru savarsirea infractiunii de furt, de catre autoritatile din Romania. 
"Cel de-al doilea urmarit international depistat de politistii de frontiera romani a fost cetateanul roman George S., in varsta de 44 de ani, domiciliat pe raza judetului Ilfov, care s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera calatorind ca pasager intr-un alt mijloc de transport, care venea din Ungaria", a mai spus Claudia Biris. 
In urma verificarii documentelor de calatorie ale acestuia, politistii de frontiera au constatat ca, de asemenea, George S. era si el urmarit international, pe numele lui fiind emis, de catre autoritatile germane, un mandat de arestare pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii. 
'In ambele cazuri, barbatii au fost predati unor echipe operative din cadrul Inspectoratului Politiei Judetene Arad, in vederea luarii masurilor legale ce se impun", a adaugat Claudia Biris. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)