News Flash:

Barbat trimis in judecata la Arad dupa ce a agresat sexual o minora

6 Septembrie 2016
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
viol minora
Un barbat a fost trimis in judecata dupa ce a agresat sexual in mod repetat o minora in varsta de 12 ani, informeaza printr-un comunicat de presa procurorul Aurelian Dan Ursu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad. 
Potrivit sursei citate, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad au finalizat cercetarile in cazul numitului Vasile C., acuzat de savarsirea infractiunii de agresiune sexuala in forma continuata impotriva unei minore de 12 ani. 
'Din probatoriul administrat in cauza a rezultat ca inculpatul Vasile C. a intretinut in cursul lunii februarie a anului 2013, in mod repetat, prin constrangere si profitand de imposibilitatea acesteia de a se apara, acte de natura sexuala cu minora C. I., care avea la acea data varsta de 12 ani. Prin rechizitoriul incheiat in cauza, procurorii au dispus trimiterea in judecata a inculpatului', a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad. 
Aceasta a adaugat ca dosarul cauzei a fost inaintat spre competenta solutionare catre Judecatoria Chisineu - Cris. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004926 (s)