News Flash:

Barbat retinut dupa ce a lovit cu securea o tanara de 17 ani, pe motiv ca facea galagie in scara blocului

12 Iulie 2018
717 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2

Un barbat a fost retinut joi dimineata dupa ce a lovit cu o secure o tanara de 17 ani, pe motiv ca ar fi facut galagie in casa scarii unui bloc din cartierul Sud din Focsani.
Potrivit Politiei Vrancea,
barbatul de 62 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, iar politistii au intocmit dosar penal pentru lovire si tulburarea linistii si ordinii publice, dupa ce ar fi agresat o tanara de 17 ani. El urmeaza sa fie dus in instanta cu propunerea de arestare preventiva.

Incidentul a avut loc miercuri seara in cartierul Sud din Focsani. Din primele informatii, barbatul de 62 de ani statea in fata blocului in care locuieste, iar la un moment dat doua adolescente ar fi intrat in casa scarii imobilului, moment in care au fost intrebate de barbat unde merg. Intre cei trei ar fi izbucnit un conflict generat de faptul ca adolescentele ar fi facut galagie si i-ar fi raspuns urat locatarului.

Pentru ca discutiile au degenerat, una dintre tinere, in varsta de 17 ani, si-a chemat tatal, astfel ca scandalul a luat amploare. La un moment dat, barbatul de 62 de ani a mers in apartament, a luat o secure si a lovit-o in umar pe fata de 17 ani.

Tanara a primit ingrijiri medicale de la personalul de la Ambulanta chemat la fata locului, dupa care a fost transportata la Spitalul Judetean din Focsani. Ulterior, ea a fost externata, neavand modificari osoase in urma loviturii primaie.

Conform anchetatorilor, barbatul este recidivist, in trecut el fiind autorul altor fapte comise cu violenta. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004607 (s)