News Flash:

Barbat de 52 fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice la volan depistat de politistii timisoreni

20 Februarie 2020
515 Vizualizari | 0 Comentarii
politist

Un barbat de 52 de ani a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe raza Timisoarei, sub influenta bauturilor alcoolice. Nu avea nici permis.

In 19 februarie, in jurul orei 20.15, politistii Biroului Rutier au depistat un barbat de 52 de ani in timp ce conducea un autoturism pe strada Magura din municipiul Timisoara, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

„In urma verificarilor efectuate in baza de date, politistii au constatat ca barbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Politistii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultand valoarea de 0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cel in cauza, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, transmit reprezentantii Politiei Timisoara.

Barbatul are acum dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere si conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.013127 (s)