News Flash:

Banicioiu: Institutul Cantacuzino se reorganizeaza la MEN, intentionam stergerea datoriilor

2 Octombrie 2014
526 Vizualizari | 0 Comentarii
banicioiu
Institutul Cantacuzino se reorganizeaza odata cu trecerea din coordonarea Ministerului Sanatatii (MS) in cea a Ministerului Educatiei Nationale (MEN), urmarindu-se stergerea datoriilor si obtinerea de venituri proprii, a declarat pentru MEDIAFAX ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.
"Trecerea Institutului Cantacuzino din subordinea MS in a cea a MEN inseamna reorganizarea acestei institutii. Un prim pas in reorganizare ar fi stergerea datoriilor, pentru ca din cauza acestora ei au pierdut contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti si nu au mai putut face analize", a declarat Banicioiu.
Totodata, ministrul a tinut sa precizeze ca nu se doreste inchiderea institutului asa cum au incercat sa spuna unele persoane, inclusiv angajati ai institutului. "As vrea sa se inteleaga foarte clar: Nu dorim inchiderea institutului, ci revitalizarea lui. A fost creat ca institut de cercetare de elita, incercam sa il readucem acolo unde-i este locul", a precizat Banicioiu.
Ministrul a mai spus ca si productia de vaccin va fi reluata dupa reorganizarea institutului, dar pana la reorganizare va fi schimbat managementul. Mediafax.ro

ministerului sanatatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031618 (s)