News Flash:

Banicioiu, despre un posibil protest al medicilor de familie: Sa nu lansam scenarii apocaliptice

9 Martie 2015
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
banicioiu
Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat luni, in legatura cu un posibil protest al medicilor de familie, ca nu trebuie sa fie lansate scenarii apocaliptice, precizand ca este adeptul dialogului si ca vor fi mai multe discutii in legatura cu prevederile din proiectul Contractului cadru.
Intrebat despre anuntul facut de medicii de familie, in legatura cu declansarea unor actiuni de protest daca nu va fi retras proiectul Contractului cadru privind acordarea asistentei medicale, Nicolae Banicioiu a spus: "Nu trebuie lansate scenarii apocaliptice".
"Sunt chestiuni care trebuie reglate in medicina primara. Sa nu aruncam scenarii apocaliptice, pentru ca lucrurile nu stau chiar asa. Sunt adeptul dialogului. Trebuie sa incurajam medicii din mediul rural. Sa nu impacientam pe nimeni. Nici doamna doctor Tanasescu (presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, Rodica Tanasescu - n.r.) sa nu se impacienteze", a adaugat Banicioiu.
Ministrul Sanatatii a mai spus ca noul Contract-cadru aduce beneficii pentru bolnavii cronici si a precizat ca vor fi mai multe discutii referitoare la prevederile din proiect.

contractului cadru nicolae banicioiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006705 (s)